top of page
Search
  • Writer's pictureLea

KAJ JE MADEROTERAPIJA?

Maderoterapija je posebna masažna tehnika za odpravljanje celulita in preoblikovanje telesa s posebnimi lesenimi pripomočki - valjčki.



Maderoterapijo se priporoča za:

> odpravo celulita

> odpravo toksinov iz telesa

> preoblikovanje telesa

> odpravo maščobe

> zmanjšanje obsega

> lepši tonus kože

> aktivacijo limfe

> lifting zadnice


KAKO DELUJE MADEROTERAPIJA?

Bistvo maderoterapije je stimulacija limfne, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe odpravimo toksine iz telesa, zmanjša se obseg, izboljšamo metabolizem in posledično koža postaja bolj napeta.


KOLIKO MADEROTERAPIJ JE POTREBNO ZA REZULTAT?

Ker celulita nismo dobili čez noč, ne moremo pričakovati čudeža po enem tretmaju. Čas oziroma število tretmajev se določi glede na stopnjo celulita in želj vsakega posameznika.

Rezultati so vidni že po 6. tretmaju, ampak je za doseganje boljših in dolgotrajnih sprememb priporočeno vsaj 10-15 tretmajev. Na začetku vsaj 3 tretmaji na teden. Za večjo stopnjo celulita je potrebno narediti včasih tudi 3 serije po 10 obiskov.


Kdaj se Maderoterapije NE sme izvajati:

pri svežih poškodbah/ranah, vnetjih ali spremembi vnetij, krčnih žilah, nekrozah ali preležaninah, gnojnih izpuščajih, ekcemih, garjah, infekcijah kože in glivičnih obolenjih, ob infekcijskih, nalezljivih boleznih in visokih temperaturah, pri trombozah, nekaterih nevroloških obolenjih in motnjah v cirkulaciji krvi, ali ko to prepoveduje stroka (ortopedi, splošni zdravniki, tudi fizioterapevti).


CENE:

30 min - noge, boki, zadnjica 24€

40 - 45 min - noge, boki, zadnjica, trebuh 31€

50 - 55 min - noge, boki, zadnjica, trebuh, spodnji del hrbta, roke 38€


PAKETI

10 x 30 min + (2x30 min GRATIS) 200€

10 x 40-45 min + (2 termina GRATIS) 270€

10 X 50-55 min + (2 termina GRATIS 340€


ALI SE ZA VEDNO ZNEBIM CELULITA?

Z maderoterapijo izboljšujemo trenutno stanje, ne odpravljamo pa vzrokov zakaj je nastal celulit. Če odpravimo vse vzroke, ki so povzročali celulit, imamo zdrav način življenja, je možno stanje brez pomarančne kože.


ALI JE MADEROTERAPIJA BOLEČA?

Na to vpliva več dejavnikov: stopnje in vrste celulita, občutljivosti na bolečino, preteklo izvajanje anticelulitnih terapij. Maderoterapija je na začetku lahko malce neprijetna, lahko rečemo tudi boleča, odvisno od stopnje, vrste celulita,občutljivosti.





60 views0 comments

Recent Posts

See All

Splošni pogoji nagradnih igr

SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (1) Organizator nagradne igre je Masaže in acrojoga, Lea Strniša s.p., Tenetiše 85, 4204 Golnik (v nadaljevanju organizator). POGOJI SODELOVANJA 2. člen (1) V nagradni igri lah

bottom of page